NARUČITE KNJIGU

...Zašto ljudi nisu mašine, bilo bi mnogo jednostavnije. Upališ ga, ugasiš. Kad se pokvari, zamijeniš mu osigurač...

Unesite vaše podatke

Consultor.ba - Narudžba knjige
copy.png

O autorici knjige

Enisa Selmanović – Salkić iz Sarajeva, poduzetnica je i stručnjakinja za ljudske resurse i upravljanje kompanijama sa više od 16 godina isksutva u radu sa pojedincima, timovima i organizacijama.

Pomaže kompanijama da se reorganizuju, urede procese i razvijaju se u smjeru povećane efikasnosti i profitabilnosti.
Kroz rad na projektima, te usmjerene edukacije, razvija lidere koji dobijaju sva potrebna znanja i vještine i znaju ih primijeniti kako bi ostvarili kompanijske ciljeve.
Posvećena ljudima, okrenuta rješenjima, praktična i usmjerena na stvaranje promjena i nove vrijednosti. Vjeruje da je ključ u jednostavnosti – u radu, u pristupu i u ponašanju.
Osnivačica i direktorica kompanije „Consultor“ iz Sarajeva.

 

O knjizi

Prepoznajte sebe u jednom od 7 likova iz knjige…

Prvi dio knjige – Priča o timu i 7 patuljaka će vas natjerati da knjigu pročitate u jednom dahu! Ne vjerujete, jer mislite da je nemoguće ovakvo štivo čitati u jednom dahu – autorica ruši predrasude! Kroz veoma duhovit i slikovit primjer će kupiti vašu pažnju i zaintrigirati do samog kraja.

Drugi dio knjige – Sveti gral – spretno i vrlo svjesno odabran naziv za centralni dio knjige. U njemu ćete pronaći sve što je esencijalno za upravljanje timom, a zasnovano na iskustvu. Posebnost je u tome što su veoma složene stvari ispisane na jednostavan način, da se zapitate, kako se ovog i sam nisam sjetio?!

Treći dio knjige – Priče za plažu (ali o biznisu), zaista jesu opuštene priče za plažu, ali itekako sadrže poruku i pokoju tajnu.

Naruči svoj primjerak knjige

Uspješno vođenje tima nikada nije bilo lakše – naručite svoj primjerak knjige i izgradite snažan, efikasan i motivisan tim! Izgradite pobjednički tim!