MI SMO CONSULTOR

Dobrodošli u Consultor, mjesto gdje se iskustvo, znanje i posvećenost udružuju i sa našim klijentima pričaju sjajne priče.Mi smo boutique agencija koja pruža tailor-made rješenja, donoseći svježi pristup svakom izazovu.

Svakom klijentu posvećujemo posebnu pažnju, prilagođavamo pristup i kreiramo rješenja koja su usmjerena na razvoj i unaprijeđenja.

Ne komplikujemo, fokusirani smo na rezultat i ljude. Činimo da procesi razvoja i promjena budu zadovoljstvo svim uključenima.S ponosom radimo sa klijentima iz različitih industrija, jer znamo da je svaki poslovni svijet jedinstven, a mi smo tu da ga učinimo uspješnijim.

Enisa Selmanović Salkić

OSNIVAČ & GLAVNI KONSULTANT

Više od 18 godina iskustva u biznisu. Stručnjakinja za HR, liderstvo, personalni, timski i organizacijski razvoj.

Znanja je sticala u praksi i na obrazovnim institucijama: Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu, Chartered Institute of Personnel and Development, Harvard Business School, Harrison Assessment Certified Coach and Employee Development.

Govornik je na velikom broju stručnih konferencija i skupova.

Autorica je prve BH knjige o liderstvu „Sve što trebate znati o vođenju pobjedničkih timova (i kako)“. 

Kolumnista je za stučne i life style časopise.

Andrea Jakšević

Junior konsultant i Magistar psihologije

Donosi vrijedne spoznaje i alate iz psihologije i organizacijske psihologije. Stručnjakinja je za procese selekcije, a svojim vještinama intervjuisanja i procjene nepogrešivo bira najbolje kandidate za naše klijente.

Svojim pristupom u individualnim razgovorima, prepoznaje motivaciju i demotivaciju, otkriva i razvija potencijale talenata u različitim timovima. Svojim pristupom u individualnim razgovorima, prepoznaje motivaciju i demotivaciju, otkriva i razvija potencijale talenata u različitim timovima, te vodi proces karijernog savjetovanja, usmjeravanja i razvoja karijere.  

Javite nam se, da se upoznamo, razgovaramo i pronađemo najbolja rješenja za vas!

Naruči svoj primjerak knjige

Uspješno vođenje tima nikada nije bilo lakše – naručite svoj primjerak knjige i izgradite snažan, efikasan i motivisan tim! Izgradite pobjednički tim!