Timski razvoj

TIMSKI COACHING

Naše vrijednosti – rezultat radionice je knjižica vrijednosti, sveti gral poslovanja koji organizaciju čini različitom i uspješnijom, a zaposlene motivisanim i integrisanim.

Naša strategija – rezultat radionice je jednogodišnja ili trogodišnja strategija organizacije ili tima, sa jasnim planom djelovanja i koracima za ostvarenje strategije.

Mi kao tim – povežimo se – rezultat radionice je jačanje veza i bolja sinergija u timu kroz upoznavanje bazirano na ličnostima, karakterima i ponašanjima.

Mi kao tim – upoznajmo se bolje – rezultat radionice je jačanje veza i bolja sinergija u timu kroz upoznavanje bazirano na ličnostima, karakterima i ponašanjima.

Gdje smo, gdje želimo biti – rezultat radionice je osvještavanje snaga tima, te potencijala za unaprijeđenja i/ili promjene, te akcioni plan za realizaciju potencijala

On demand timski coaching – recite nam koji cilj želite postići, a mi ćemo napraviti tailor-made rješenje

TIMSKI RESTART

Restartujemo tim koji se suočava sa izazovima (pad rezultata, fluktuacija, konflikti…) kroz:

  • Dijagnoza – utvrđivanje uzroka (timska procjena kroz Harrison assessment; strukturirani razgovori 1 na 1 sa svim članovima tima i završni izvještaj sa preporukama)
  • Rješenje – otklanjanje uzroka i prevazilaženje izazova kroz realizaciju preporuka iz izvještaja kroz kombinaciju individualnih i timskih sesija

Javite nam se, da se upoznamo, razgovaramo i pronađemo najbolja rješenja za vas!

Naruči svoj primjerak knjige

Uspješno vođenje tima nikada nije bilo lakše – naručite svoj primjerak knjige i izgradite snažan, efikasan i motivisan tim! Izgradite pobjednički tim!